Lütfen bekleyin..



Başkan Işık ve Uçar Almanyada

23 Ekim 2017, 11:23 - Okunma: 1976

Sason ve Kozluk Belediye Başkanları Almanya'da fuara katılarak ilçelerinin tanıtımını tüm Dünyaya yaptılar.Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar ,Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık Türk-Alman Kültür ve Turizm Derneği ve Makaimaj Medya işbirliğinde gerçekleştirilen İTTMesse Uluslararası Turizm ve Ticaret Fuarı’na Katıldılar.

Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar ,Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık ,Haymana Belediye Başkanı ve Pötürge Belediye Başkanları ile Almanya’nın Essen kentinde 19-23 Ekim tarihleri arasında Türk-Alman Kültür ve Turizm Derneği ve Makaimaj Medya işbirliğinde gerçekleştirilen İTTMesse Uluslararası Turizm ve Ticaret Fuarı’na Katılarak stant çalışmalarına başladılar. Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar ve Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık Fuarda Sason ve Kozluk İlçelerinin Doğal güzelliklerini ve Ürünlerini tüm Dünyaya tanıttılar. Fuara Dünyanın dçrt bir yanından Belediye Başkanları ve turistler katıldılar. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=