Lütfen bekleyin..



Batman’da Son Yılların En Görkemli Düğünü

23 Ekim 2017, 11:02 - Okunma: 12144

Batman’ın sevilen ailesinden kentin başarılı iş adamlarından Veysi Boran’ın kardeşi Münir Boran hafta sonu düzenlenen görkemli düğün töreniyle dünya evine girdi. Batman’ın gözde mekanları Mado ve Petrol Cafe’yi kente kazandıran İş adamı Veysi Boran ve Münir Boran dostlarını ve sevenlerini Düğünde bir araya getirdiler. BATMAN’DA EN GÖRKEMLİ DÜĞÜNBatman’da yaptıkları başarılı yatırımlarla adından sözettiren ve kentin sevilen ailesinden olan Boran ailesi seçkin bir davetli topluluğunu düğünde bir araya getirdi. Düğüne ev sahipliği yapan Damadın ağabeyi İş adamı Veysi Boran davetlileri kapıda karşıladı.

Salon Rezidans’ta yapılan Görkemli düğünde Genç İş adamı Münir Boran, Şeker ailesinin fertlerinden Rana Şeker’le hayatını birleştirdi. Düğün törenine Siyaset, iş dünyasından çok sayıda davetlinin yanı sıra Batman Valisi Ahmet Deniz, Milletvekili Ataullah Hamidi, Akparti İl Başkanı Murat Güneştekin, Batso Başkanı Abdulkadir Demir, Niyazi Demir, Belediye Eski Başkanı Hüseyin Kalkan, Kurum müdürleri, iş adamları, Sivil toplum kuruluş temsilcileri, İl dışından çok sayıda davetli ve seçkin bir topluluk katıldı. 

,
HAMİDİ İLE VALİ DENİZ BORAN ÇİFTİNİ KUTLADI
Düğünde sahne, Işık ve ses organizasyonunu Şhow Ses Müzik başarıyla yaptı. Salon ise mükemmel bir şekilde süslenerek göz kamaştırdı. Mevlidi şerif okunarak başlayan programda davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Daha sonra ilahiler okundu. Gece geç saatlere kadar devam eden Düğünde Sürpriz sanatçılar sahne alırken, yöremizin sevilen Kemençe ustalarıda sahne aldılar. Davetliler son yılların en güzel düğününde unutulmayacak güzel anlar yaşadılar. 


İŞ ADAMI VEYSİ BORAN’DAN TEŞEKKÜR
Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi ile Batman Valisi Ahmet Deniz Münir Boran ve Rana Şeker çiftini kutlayarak ömür boyu mutluluk dilediler. Düğün boyunca misafirlerle yakından ilgilenen Veysi Boran masaları tek tek dolaştı. Bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm protokol üyeleri başta olmak üzere, davetlilere, dostlarına, yakınlarına ve misafirlere teşekkür eden İş adamı Veysi Boran tüm katılımcılara teşekkür etti. 


Düğünde davetliler yöresel müzikler eşliğinde halay çekerek Boran ailesinin Mutluluğuna ortak oldular. Batman Demokrat Haber gazetesi olarak Münir / Rana Boran çiftini kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.        

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=