Lütfen bekleyin..



Valilikten Muhtarlar Gününe Kutlama

19 Ekim 2017, 17:18 - Okunma: 1359

İlimizde “19 Ekim Muhtarlar Günü” çeşitli etkinliklerle kutlandı.19 Ekim Muhtarlar Günü’nde ilimiz merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarları tarafından Valilik bahçesinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Tören, Türkiye Muhtarlar Derneği Batman Şube Başkanı Fahrettin Kağba tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından sona erdi.

MUHTARLAR VALİ DENİZ’İ ZİYARET ETTİ
Çelenk sunma törenin ardından, Muhtarlar Günü kapsamında köy ve mahalle muhtarlarından oluşan bir heyet Vali Ahmet Deniz’i ziyaret ettiler.Makamında muhtarlarla bir sohbet eden Vali Deniz, muhtarların günü kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.
VALİ DENİZ MUHTARLARLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ 
Vali Ahmet Deniz, Valiliğimiz tarafından Muhtarlar Günü nedeniyle Polis Evinde düzenlenen yemek programında muhtarlarla bir araya geldi. 
Yemekte muhtarlara hitaben kısa bir konuşma yapan Vali Deniz, Muhtarların vatandaşlarla devlet kurumları arasında köprü vazifesi gördüğünü ifade ederek muhtarlarımızın önemli bir kamu görevini yerine getirdiklerini belirtti. Muhtarlar Günü vesilesiyle yapılacak etkinliklerin amacına ulaşmasını dileyen Vali Deniz, Muhtarlarımızın karşılaştıkları sorunlara çözüm bulunması ve farkındalığın oluşması açısından ” Muhtarlar Günü’nün “ verimli geçmesi temennisinde bulundu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=