Lütfen bekleyin..



Milletvekili Hamidi Başarılı Çiftçileri Ağırladı

18 Ekim 2017, 18:10 - Okunma: 1251

Genç Çiftçi Projesi' kapsamında örnek başarı gösterip fark yaratan ve Tarım Bakanlığınca ödüle layık görülen Batmanlı Çiftçileri Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi TBMM de ağırladı. Milletvekili Hamidi Çiftçileri gösterdikleri başarından dolayı tebrik ederek Batman çiftçisinin her zaman yanında olduklarını belirtti. Akparti Hükümetinin Çiftçilerin her zaman yanında olduğunu açıklayan Hamidi yapılan ziyaretten dolayı Genç çiftçi kardeşlerini tebrik etti.

Batmanlı çiftçiler ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Tarım ve Köy İşleri Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın elinden aldılar. 
2015 yılından bu yana yürütülen "Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Programı"nabu yıl 16 ilden 1.270 proje katıldı. Batmanlı Çiftçilerinde yer aldığı 44 projeye toplamda 155 bin TL destek sağladı.
"Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Programı" ödül töreni, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü'ne özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın ev sahipliğini yaptığı törende, kadın çiftçilere ödüllerini Emine Erdoğan verdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=