Lütfen bekleyin..



Hamidi’den Hızlı Tren Müjdesi

17 Ekim 2017, 17:49 - Okunma: 1969

Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi Malatya Diyarbakır Hızlı Tren Projesine Batman’ında dahil edildiğini açıkladı. Son dönemde kamuoyunda sıkça tartışılan Hızlı Tren Projesinin Batman’a kadar getirilmesiyle ilgili girişimde bulunan Milletvekili Hamidi yetkilerden olumlu yanıt alarak projeye Batmanında dahil edildiğini kamuoyuna duyurdu. Milletvekili Hamidi açıklamasında

 “Önemli büyük yatırımları halkımızla buluşturma gayretimiz kesintisiz devam etmektedir. Özellikle halkımızın ortak ihtiyaçları, talep ve duyarlılıkları hususunda hassasiyet göstermekteyiz. Batman’ın sürekli ve hızlı bir şekilde gelişim kaydetmesi için öncelik ve ehemmiyet arz eden projeler, sürekli gündemimizde ve takibimizde olan konulardır. Bu cümleden olmak üzere, basının ve kamu oyununda gündeminde olan ve bizim de takip edip girişimlerde bulunduğumuz büyük yatırım projelerinden biri de Malatya-Elazığ-Diyarbakır Hızlı Tren Projesine Batman’ın ilave edilmesidir. Sayın Başbakanımızla 16.10.2017 Pazartesi günü yaptığım görüşmede Batman’ın da hızlı tren ağına dâhil edileceğine dair söz almış bulunuyorum. İnşallah 90 km. olan Diyarbakır- Batman demiryolu, hızlı tren proje ağına dâhil edilecektir. Şimdiden Batman’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=