Lütfen bekleyin..



Vali Deniz, Kitap Kafe açılış törenine katıldı

15 Ekim 2017, 20:21 - Okunma: 1184

Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle Türkiye Gençlik Vakfı Batman temsilciliği tarafından yürütülen “Okuyan Gençliğin Dirilişi” kitap kafe açılış törenine katıldı.Açılışa; Vali Deniz'in yanı sıra kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri ve çok sayıda kitapsever katıldı.

Proje kapsamında oluşturulan kütüphaneyi gezen Vali Deniz, katılımcılarla bir süre sohbet ederek,  projenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Kitap okumanın önemine dikkat çeken Vali Deniz, "Düşünen ve sorgulayan bir nesil yetiştirmeliyiz. Bunun yolu da kitap okumaktan geçiyor.  Bu tür projeler sayesinde gençlerimiz ve çocuklarımız daha çok kitap okuma imkanına kavuşmuş olacaklar. Bizim derdimiz, okuyan bir Batman olsun. Okul kütüphanelerine geçen yıl 60 bin kitap aldık, bu yıl da ilk etapta 40 bin adet alacağız. Hedefimiz  bu sayıyı 200 bine tamamlamaktır. Geçen yıl başlattığımız "Batman Her Yerde Okuyor" kampanyasını taçlandırmak için 21-29 Ekim tarihleri arasında geniş bir katılımla "Batman 1.Kitap Fuarı" düzenliyoruz" diye konuştu. Vali Deniz ve beraberindekiler daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle  Batman İmam Hatipliler Derneği (ÖNDER)"Okumak Özgürlüğe Kanat Çırpmaktır" projesi kapsamında açılan Kitap Kafeyi ziyaret ederek,  kütüphanede kitap okuyan gençlerle bir süre sohbet etti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=