Lütfen bekleyin..



Bozooğulları Otel’in yeni mimarisi göz kamaştırıyor

15 Ekim 2017, 20:18 - Okunma: 2711

Bulvarın çehresini değiştiren Otel!19 Yıldır Batman’da otelcilik faaliyetlerini sürdüren Bozooğulları Otel, baştan sona yenilendi. Fransız mimarisinin uygulandığı otel, 4 yıldız için de müracaatta bulundu. Yaklaşık 4 Milyon TL’ye A’dan Z’ye yenilenen otelin dış mimarisi de kentin en işlek güzergahı Turgut Özal bulvarında ‘Fransız’ mimarisi rüzgarı estiriyor.

OTEL BAŞTAN SONA YENİLENDİ
1998 Yılından bu yana kentin işlek güzergahı Turgut Özal bulvarında hizmet veren Bozooğulları Otel, yenilendi. Yaklaşık 2 ay süren dış ve iç tasarım çalışmaları tamamlandı. Otel Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Özdemir, yenileme çalışmalarının yaklaşık 4 Milyon TL’ye mal olduğunu söyledi. Otelin dış tasarımında Fransız mimarisinin uygulandığına da dikkat çeken Özdemir: “Daha önce otelde 102 odamız bulunuyordu. Odaların ferahlığını artırmak amacıyla odaların metrekaresini artırarak oda sayısını 97’ye çektik. Böylelikle otelimizde her katta 57 metrekareden oluşacak şekilde 4'er süit oda olmak üzere toplamda 24 adet süit oda ve çift kişinin rahat bir şekilde kalabileceği  73 adet odadan oluşmaktadır.” dedi.
4. YILDIZ BAŞVURUSU
Yeni yüzüyle kentin en işlek güzergahı Turgut Özal bulvarında Fransız mimarisi rüzgarı da estiren otel için 4. Yıldız müracaatında da bulunduklarını da ifade eden Özdemir, şöyle devam etti: “19 Yıldır Batman’da otelcilik faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. İlk kez bu denli bir yenilenme süreci yaşadık. Otelin tüm tesisat, elektrik ve klima sistemleri değiştirilerek günümüz şartlarının en modern haline dönüştürülmüştür.Otelimizin standartları 4. Yıldız konumuna gelişmiş durumda. Bu anlamda Kültür ve Turizm Bakanlığı’na da müracaatta bulunduk. Lüks odalarımız ve çok amaçlı konferans salonlarımızla en iyi hizmeti sunmanın mutluluğu içerisindeyiz.” 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=