Lütfen bekleyin..



Akın ve Ökmen Ailesinin Mutlu Günü

15 Ekim 2017, 20:16 - Okunma: 6490

İlimizin tanınmış eşraflarından, Receban Aşireti ve Erköklü Köyünün ileri gelenlerinden Hüseyin Akın, önceki akşam Beyaz Şato düğün salonunda Eğitimci oğlu Şehmus Akın’ı Süleyman Ökmen’in kızı Sevgi Ökmen’le evlendirdi.AKIN AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN Beyaz Şato’da yapılan Düğün törenine, Rektör Prof. Aydın Durmuş, Vali Yardımcısı Mekan Çeviren, Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, Askon Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, Sağlık il Müdürü Dr. İhsan Bodakçı, Balpınar eski belediye başkanı Hüseyin Geylani, Hayrettin Hamidi ile çok sayıda bürokrat, iş adamı, siyasi parti temsilcisi, esnaf ve kanaat önderi ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Düğünde okunan mevlidi şerif’in ardından davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Diyarbakır’dan Düğüne katılan İlahi grubu da düğün boyunca ilahi ve ezgileriyle düğüne renk kattılar.
REKTÖR VE PROTOKOL GENÇ ÇİFTİ KUTLADI
Genç çiftin Nikah şahitliğini Rektör Aydın Durmuş, Vali yardımcısı Mekan Çeviren, TP Bölge Müdürü Mustafa Demir, Hayrettin Hamidi, Hüseyin Geylani ve öğretim görevlisi Rahşan Akgün yaptılar. Belediye evlendirme Müdürü Nuri Turgut’un nikahını kıydığı genç çiftin evlenme cüzdanını takdim eden Batman Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş çifte hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunarak kutladı.

Düğüne ev sahipliği yapan Hüseyin Akın ve kardeşleri davetlilerle yakından ilgilenerek masaları tek tek dolaştılar. Katılımcılara teşekkür eden Hüseyin Akın “Oğlum Şehmus Akın ile gelinimiz Sevgi Ökmen’in düğününe katılan, kutlama mesajı gönderen tüm davetlilere ve misafirlere sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi. 

Batman Demokrat Haber Gazetesi olarak Akın çiftini kutlar ömür boyu mutluluk dileriz. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=