Lütfen bekleyin..



Akparti’de Başkanlığa Murat Güneştekin getirildi

13 Ekim 2017, 17:15 - Okunma: 5470

Bir süredir Batman gündeminde yer alan Akparti’de başkanlık durumu bugün netleşti. Mevcut Başkan Diyaettin Uçar’ın istifasının Genel merkez tarafından istenmesinden sonra boşalan Başkanlık görevine Akparti’de sevilen isimler arasında yer alan Murat Güneştekin getirildi. İl Başkanı Murat Güneştekin’i ilk tebrik edenler arasında Batman Milletvekili Ataullah Hamidi oldu. Hamidi Murat Güneştekin’i kutlayarak yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

 Akparti Genel merkezine Başkan adayları arasında yer alan Akparti eski İl Başkanı Murat Güneştekin, Kayapınar eski Belediye Başkanı Abdulmuttalip Bademci,  Abdulbaki Polat ve Mustafa Demir, Kenan Özoğul ve Rıfat Ekmen bugün Genel merkeze çağrıldı. Akparti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapılan istişareler sonucunda Batman Akparti İl Başkanlığı görevine Murat Güneştekin’i atadı. Güneştekin 2011 yılında Akparti İl Başkanlığı görevine yine seçilmişti. Güneştekin 3 yıl boyunca Batman İl Başkanlığı görevini başarıyla yürütmüştü. 
Akparti Batman İl Başkanlığına seçilen Murat Güneştekin’e Milletvekili Ataullah Hamidi’nin de referans olduğu belirtildi. Daha önce İl Başkanlığı görevi yapan Murat Güneştekin Milletvekili adaylığı için nedeniyle İl Başkanlığı görevinden ayrılmıştı. Kuruluşundan bu yana Akparti Batman İl Teşkilatının çeşitli kademelerinde görev alan Murat Güneştekin Siyasette aktif bir şekilde yer alarak yapılan son 2 seçimde de İl seçim koordinasyon başkanlığı görevini yürütmüştü. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdulbaki
2542 gün önce
Tebrikler çok doğru isabet Sayin Murat Günestekin gerçekten Batmanda sevilen sayılan bir sima adaylar arasında yapılan en doğru seçim. Bir dönem kendisi ile çalıştım.Çok memnunum. Harika bir kişilik. Halim selim ve mutevaziligi ile on numara bir şahsiyet.Batmanimiza ve partimize hayırlı ve uğurlu olsun.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=