Lütfen bekleyin..



Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

13 Ekim 2017, 13:31 - Okunma: 1254

Batman Kuyubaşı mevkiinde Belediye Otobüsü ve Servis minibüsünün çarpışması sonucu yaşanan feci kazayla ilgili yetkili merciler tarafından soruşturma başlatıldı. Uzman ekipler kaza bölgesinde inceleme yaptılar.

Dün yaşanan feci kazada  Mazhar Althan idaresindeki 72 S 0152 öğrenci servisi, Kuyubaşı Mahallesi'nde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje çarptı, daha sonra karşı şeride geçti.Çağrı Merkezine ait araç bu sırada karşı yönden gelen Mehmet Er yönetimindeki 72 BB 997 plakalı belediye otobüsü ile çarpıştı. Kazada sürücülerin de olduğu 10'u öğrenci 15 kişi yaralandı.
Olay yerine sevk edilen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.Durumu öğrenen veliler hastanelere geldi.
MİNİBÜSTE YOLCU OLMAMASI FACİAYI ÖNLEDİ
Alınan bilgilere göre servis minibüsünün henüz yolcularını almadığı ve boş olduğu sırada kazanın yaşanması büyük bir faciayı önledi. Kaza nedeniyle yaralılar Batman Bölge hastanesi Acil servis ve Özel Hastanelerde tedavi edildiler. Kazayı duyan yaralıların yakınları hastanelere akın ettiler. Öte yandan Gap Mahallesi'nde meydana gelen başka bir trafik kazasında ise 3 kişi hafif yaralandı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=