Lütfen bekleyin..



Batmanlılar Paşa Büryan’ı sevdi

11 Ekim 2017, 21:44 - Okunma: 3271

İlimiz Diyarbakır Caddesi İş Bankası arkasında hizmete giren Paşa Büryan verdiği hizmetle vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. Sabah erken saatlerde organik Kuzu etinden yapılan Büryan öğleden sonra tükeniyor. Günlük 100 Kg büryanın yapıldığı Paşa Büryan’da lezzet durağı sabah erken saatlerde başlıyor. Büryan’ın yanı sıra pide, lahmacun, çömlek, tava, Beyrut usulü künefe ve kemikli büryan, et suyu ile yapılan mercimek çorbasıda vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

BÜRYAN’DA YENİ LEZZET DURAĞI PAŞA BÜRYAN

Paşa Büryanın Siirt ve Bitlis büryanını aratmadığını söyleyen vatandaşlar Batman’da Büryan lezzetini kazandıran Kadir Usta ve ekibini kutladılar.   Büryan için Siirt ve Bitlis’e gidenler artık Paşa Büryan’ı tercih ediyorlar. Büryanın tadı müşterilerden tam not alırken, lahmacun ve pidelerde de kullanılan malzemelerin en iyi malzemelerden seçildiği belirtildi. Paşa Büryan’a ait kuyu fırın, her gün kilolarca büryanı vatandaşın damak tadına göre pişiriyor.
ÖĞLEDEN SONRA BÜRYAN TÜKENİYOR
Yeni konseptiyle beğeni toplayan Paşa Büryan işletmecisi Kadir Usta şunları söyledi: “ Çok Şükür Büryan’da damak tadını yakaladık. Büryanımızı yiyen müşterilerimiz beğenilerini bizlerle paylaşıyor. Kendimize ait pişirme kuyusu ile özenle hazırladığımız büryanımızı herkesin göreceği şekilde hassas sonrası servis ediyoruz. Sabah erken saatlerde Büryan mesaisi başlıyor.

5 saatlik kuyuda pişimin ardından sabah 07:30’da Büryanımız servise hazırdır. Kuzu etinin en güzel etinden lahmacunumuzu hazırlıyoruz. Kemik suyundan hazırlanan çorbamızında tadına doyum olmaz. Diğer ürünlerimize de ilgi oldukça iyi. Künefemizin tadına doyum olmuyor. Vatandaşlarımızı bu güzel mekanımızda ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Siirt ve yöremizin Kuzu etini tercih ediyoruz.  Batmanlı hemşehrilerimizi mekanımıza bekliyoruz. Siirt ve Bitlis büryanından daha lezzetli büryanımızla hizmetimize devam edeceğiz.” Dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=