Lütfen bekleyin..



Milletvekili Hamidi; “Amatör, Gönüllülük İşidir”

11 Ekim 2017, 18:14 - Okunma: 1538

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl 09-15 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör haftası nedeniyle, AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, bir basın açıklaması yayınladı. Amatör branşların gönüllülük esasına dayalı yapılması gerektiğinin altını çizen Hamidi, Batman’da spor tesisi yatırımları konusunda girişimlerin devam ettiğini söyledi.

Milletvekili Hamidi açıklamasının devamında; “Batman ciddi anlamda genç nüfusa sahip bir kenttir. Amatör haftası nedeniyle sporcular para için değil, sevdiği ve zevk aldığı için amatör branşları seçer. Amatör demek sevdiği için sevdiği iş yapmak demektir. Karşılığında bir para beklemeyen kişilerdir. “diye konuştu.
“TESİSLERLE AMATÖRÜN HİZMETİNDE OLACAĞIZ”
Batman’da yaklaşık 270 bin genç nüfusun olduğunun altını çizen AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, tesis yatırımlarıyla gençlerin hizmetinde olmaya devam edeceklerini söyledi. Hamdi; “Tüm ilçelerimiz futbol sahasına, kapalı spor salonuna ve gençlik merkezlerine kavuşacaktır. Yine Batman merkezde tesisleşme anlamında ciddi girişimlerimiz devam ediyor. Batmanlı gençlerimize her alanda katkı sunmuşsak ne mutlu bizlere. Bu vesileyle tüm spor branşlarında faaliyet gösteren sporcuları tebrik eder, amatör haftalarını kutluyorum.”diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=