Lütfen bekleyin..



İdeal Danışmanlıktan Dev Hizmet

09 Ekim 2017, 17:34 - Okunma: 1076

Batman’da kısa zamanda adından söz ettiren İdeal Grup, yeni projesiyle Batman ve bölge halkına farklı bir hizmet anlayışıyla kaldığı yerden devam ediyor. ‘2. Batman Kişisel Gelişim Zirvesi’ ile 14 Ekim Cumartesi günü Kültür Mahallesinde bulunan Belediye Konferans Salonunda saat 13.00 - 18.00 saatleri arasında dev kadroyla Batmanlıların karşısına çıkıyor.

 Türkiye’nin ilk ve tek ifade eğitmeni bay ifade lakaplı Volkan Akay, CNN Türk Haber Spikeri Başak Şengül, Türkiye’nin en ünlü terapist ve yaşam koçu Hakan Mengüç ve profesyonel sunumuyla ünlü sunucu ve haber muhabiri Şeyma Baday, ‘2. Batman Kişisel Gelişim Zirvesinde’ olacaklar.
3 OTURUM 5 SERTİFİKA

Katılımcılara 3 ayrı oturumda farklı hayatlarında büyük faydası olacak olan 5 ayrı sertifika verilecek. ‘Ne zaman Hayatının Kahramanı olacaksın Motivasyon’ konusuyla Volkan Akay, ‘Geleceğin iletişimi farkındalık ve etkin iletişim’ ile Başak Şengül, ‘Pozitif düşünce ve yaşam koçluğu ney eşliğinde terapi’ ile Hakan Mengüç ve tüm oturumlara ise ünlü sunucu Şeyma Baday programa renk katacaklar.
KONTENJAN SINIRLI
Önceki Kişisel Eğitim Zirvesinde 500 katılımın olduğunu belirten İdeal Grup Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Recep Karakaya, sınırlı sayıda kontenjandan faydalanmak için 0488 502 36 90 veya 0506 599 47 43 nolu telefondan kayıt yaptırmalarını istedi. Karakaya yaptığı açıklamada; “Batman ve bölgede ilklere imza atmak için danışmanlık şirketimizle farklı olmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin en ünlü isimlerini ve eğitmenlerini Batmanlılarla buluşturmaya devam edeceğiz. Kaliteli program olacağı için Batman halkının kaçırmamalarını istiyorum. Müzik, eğitim, eğlence ve Stand-up tadında dolu dolu bir program olacak. Batman’daki firmalarımızın önünün açılmasını ve destek vermeyi amaçlıyoruz. Batmanlılar her şeyin en iyisin hak ediyor. 14 Ekim Cumartesi günü saat 13.00 ile 18.00 saatleri arasında herkesi önce ofisimize kayıt yapmaya, ardından da ‘2. Batman Kişisel Eğitim Zirvesine’ bekliyoruz.” diye konuştu

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=