Lütfen bekleyin..



İş adamı Musa Katkıcı Batmandaydı

09 Ekim 2017, 05:23 - Okunma: 6142

Batman’ın sevilen iş adamlarından ve bir süredir Ankara’da çalışmalarına devam eden Katkısay Petrol sahibi Musa Katkıcı Amcaoğlu Ahmet Katkıcı’nın oğlu Ömer Katkıcı ve Yakın akrabası M. Emin Karavul’un taziyesi için Batmandaydı.

1 hafta boyunca Batman’da taziyede misafirlerini ve dostlarını ağırlayan İş adamı Musa Katkıcı taziyelerine katılan ve bu acı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına ve Batmanlılara teşekkür etti. Ankara’da başarılı çalışmalara imza atan Katkıcı’nın Elmadağ’da Petrol İstasyonu bulunuyor. Başkent Ankara’da Batmanlı başarılı, çalışkan ve dürüst iş adamları arasında yer alan Musa Katkıcı Ankara’da ofislerinin tüm Batmanlı hemşehrilerine açık olduğunu belirtti. 2 yakın akrabasının taziyesine Batmanlı hemşehrilerinin gösterdiği yakın ve sıcak ilgiye teşekkür eden Musa Katkıcı Gazetemiz aracılığıyla Hakkın rahmetine kavuşan yeğeni Ömer Katkıcı ve M. Emin Karavul’a Allah’tan rahmet diledi. Batman Demokrat Haber Gazetesi olarakta Katkıcı ailesine başsağlığı diliyoruz.   

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=