Lütfen bekleyin..



Akparti İl Başkan Adayı Şimşek'ten Şeffaf Hizmet Sözü

07 Ekim 2017, 13:58 - Okunma: 1924

Akparti Batman İl Başkanlığı için aday olan ve partide önceki hafta yapılan temayül yoklamasında yer alan Enver Şimşek gazetemiz aracılığıyla önemli mesaj verdi. “BATMAN EN GÜZEL HİZMETLERE LAYIKTIR”Batman Akparti’de il başkanlığı görevine gelmesi halinde Batman halkıyla istişare halinde ve şeffaf hizmet sözü veren Başkan adayı Enver Şimşek şunları söyledi.

 “Ben Batman'ımı ve Batman halkımı çok seviyorum bu halk hakkaniyet, hukuk,adalet ve şeffaf olmak kaydıyla her türlü İlahi ve insani hizmete layık bir halktır inşaAllah. Dolayısıyla ben Batman ak parti il başkanı olursam Allah'ın izniyle bu ilkelerle saygıdeğer Batman halkına hizmetkar olacağım sözünü kamuoyu önünde ve Batman basınına söz veriyorum.
Benim Batman'a ve Batman'ın güzel insanlarına yapacağım hizmetler koordineli bir şekilde kamuoyuyla ve Batman halkıyla istişare ederek şeffaf bir şekilde hizmetler yapılacaktır. Batman ve Ankara arasında ak partimize ve halkımıza yakışır bir hizmet köprüsünü kuracağız inşaAllah saygılarımla selam ve dua ile.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=