Lütfen bekleyin..



OSB’de Kahraman Güvenlikçi Hayat Kurtardı

05 Ekim 2017, 16:52 - Okunma: 2472

Batman-Beşiri Organize Sanayi Bölgesinde üstün bir gayret ve çaba sarf eden kahraman güvenlik personeli, Yusuf Karakaya onlarca insanın hayatını kurtarmayı başardı. Batman OSB (Organize Sanayi Bölgesi) de bulunan İzofalt fabrikasında çıkan yangının ardından Tepe Güvenlik Şirketi elemanlarından Yusuf Karakaya, patlama öncesi güvenlik şeride oluşturarak olası facianın önüne geçmiş oldular.

 Daha sonra yine güvenlik personellerinden Murat Şengül’den destek geldi.  
KISA ZAMANDA GÜVENLİK ŞERİDİ OLUŞTURULDU
Yangını fark eden güvenlik elemanları ikaz düdükleriyle halkı olay yerinden kısa zamanda uzaklaştırmayı başardı. Ardından OSB güvenliği ile irtibata geçerek ambulans ve itfaiyeye haber verildi. İtfaiye ve yangının olay yerine gelmesine kadarki süre zarfında çevre güvenliği sağlayan ve akın akın olay yerine gelen vatandaşları Tepe Güvenlik personelleri Yusuf Karakaya ve Murat Şengül bölgeden uzaklaştırdılar. İtfaiye yangına müdahale etmeye hazırlandığı sırada yakıt tankeri patladı. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) izolasyon malzemeleri üreten bir atölyede meydana gelen patlamada, 2'si ağır, 11 kişi yaralandı. 
Güvenlik Personelli Yusuf Karakaya, insanların hayatını kurtardığı için mutlu olduğunu ancak, yaralılara son derece üzüldüğünü belirtip, geçmiş olsun dileklerini aktardı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=