Lütfen bekleyin..



Öğrencilerden 15 Temmuz Anma Programı

05 Ekim 2017, 16:41 - Okunma: 1083

İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşen “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı”na İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Naci Şemdinoğlu, İl Müftüsü Turgut Erhan, İl Kültür Ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdulvahap Hınç, Ömer Çiçek, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

 Bir dakikalık saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan program, Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından okunmuş olan hatmi şeriflerin duasını İl Müftüsü Turgut Erhan yaptı. 
Hatim duasının ardından Batman 15 Temmuz Şehitleri Okulları adına 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu Müdürü M.Siraç Dadak kürsüye gelerek takdim konuşmasını yaptı. Yapılan konuşmanın ardından Zeynep Beril Dinç “Kahramanlar Kalbimde”, Mete Aktaş “Demokrasi Şehitleri” ve Beyza Çelebi “Bayrak” adlı şiirleri okudular. Okunan şiirlerin ardından 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu öğrencilerinin mehter gösterisi, 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin müzik dinletisi ve oratoryo gösterisi ile program sona erdi.
İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Mehmet Naci Şemdinoğlu programın ardından programı hazırlayan öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=