Lütfen bekleyin..



Osmanlı teşkilatı 256 şubeye ulaştı

15 Ağustos 2023, 16:46 - Okunma: 508

Osmanlı Teşkilatı Batman İl Başkanlığı basın turu kapsamında gazetemizi ziyaret etti. Osmanlı Teşkilatı Genel Başkan Yardımcısı Göyçe Zengezur Türk Cumhuriyeti Eğitim Bakanı M. Şerif Çelikkaya, Osmanlı Teşkilatı Batman İl başkanı Nurettin Demir, il başkan yardımcıları Yavuz Soylu ve Ali Oğuz, teşkilatlardan sorumlu Başkan yardımcısı M.Salih Çelikkaya, il başkan vekili M.Ali Seçkin,

Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Bahattin Durmaz, Gazetemizin imtiyaz sahibi Nimet Dal’ı ziyaret etti.

OSMANLI TEŞKİLATINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Gercekleşen ziyarette Osmanlı Teşkilatı Genel Başkan Yardımcısı Göyçe zengezur Türk Cumhuriyeti Eğitim Bakanı M. Şerif Çelikkaya, teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çelikkaya konuşmasında “Amacımız Osmanlı ruhunu tekrar canlandırmak. Ecdadlarımız ve büyüklerimizin izinden gitmeyi kendimize hedef edindik.

Şu an Yurt içi ve yurt dışı 256 noktada teşkilatlanmış durumdayız. Teşkilatımız günden güne büyüyor. Üyelik çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. İl ve ilçe başkanlarımız aracılığıyla yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İnanmış kişiler ve arkadaşlarla yola çıktık. Kolkola el birliğiyle hem ülkemizi içindeki işbirlikçiler ve düşmanlara karşı korumak önceliğimizdir. Batmanımız için her türlü görevi yapmaya hazırız.”dedi. Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Bahattin Durmaz ise konuşmasında teşkilat çalışmalarının son hızla devam ettiğini ve Teşkilatımızda kaliteli liyakatli ehliyetli kişilerle bir arada olacaklarının mesajını verdi.  Gazete sahibimiz Nimet Dal ziyaretinden dolayı heyete teşekkür etti. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=