Lütfen bekleyin..



Nezir Nasıroğlu mezarı başında anıldı

26 Temmuz 2023, 16:41 - Okunma: 493

22 Dönem Batman Eski Milletvekili Nezir Nasıroğlu, vefatının 3. yıldönümünde dualarla kabri başında anıldı.Nasıroğlu, vefatının 3. yılında Batman’ın Kayabağı Köyünde bulunan mezarı başında anıldı. Yakalandığı amansız hastalık sonucu yaşama veda eden eski Milletvekili Nasıroğlu için ailesi ve sevenleri tarafından anma etkinlikleri düzenleniyor.

RAHMETLE ANIYORUZ

Nasıroğlu Ailesi tarafından Kayabaşı Köyü Mezarlığında düzenlenen anma etkinliğinde, Merhum Nezir Nasıroğlu için kur’anı kerim okutularak dualar edildi. Nasıroğlu ailesi tarafından her yıl olduğu gibi dargelirli ailelere gıda yardımı yapıldığı öğrenildi.

BATMAN VE TBMM’NİN SEVİLEN İSMİYDİ

Üç yıl önce aramızdan ayrılarak edebiyete intikal eden ve 2002 yılında TBMM’den Milletvekili seçilerek Batman’ı mecliste temsil eden Sinika aşiretinin ileri gelenlerinden 22. Dönem Batman milletvekili Nezir Nasıroğlu aradan geçen süreye rağmen halen Batman’da unutulmayan isimler arasında yer aldı.

Nasıroğlu Mecliste görev yaptığı dönemde yaptığı Batman’la ilgili çalışmalar ve sıra dışı kişiliğiyle TBMM’de sevilen ve sayılan vekiller arasında yer aldı. Batman Demokrat Haber olarak kendisine bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=