Lütfen bekleyin..



Güneş Ailesinden Görkemli Düğün

23 Temmuz 2023, 22:11 - Okunma: 768

Batman’ın sevilen ailelerinden Emek Sanayi sitesi Başkanı Kahraman Güneş’in oğlu ve Batman Odalar Birliği Genel Sekreteri Süleyman Güneş’in yeğeni elektrik elektronik Mühendisi Mazlum Güneş hayatını Alman Vatandaşı Joachim Kebschull’ın kızı Çocuk gelişim hekimi Lene Kebschull ile birleştirdi. 4 yıldır Almanya’da ikamet eden Mazlum Güneş bir süredir gurbette tanıştığı Lene ile evlenmeye karar verdi.

Düğün için Batman’a gelen çift Rezidans düğün salonunda dillere destan bir düğünle dünya evine girdiler. Düğünde Almanya Vatandaşı gelin Lene Kebschull’un aileside Batman’daydılar. 
Düğün öncesinde Mevlidi şerif okunurken, davetlilere yemek ikramında bulunuldu.  Düğünde Damadın Babası Kahraman Usta ve Amcası Süleyman Güneş ve Rıdvan Güneş davetlilerle yakından ilgilenerek kapıda karşıladılar.

Binlerce kişinin katıldığı düğüne Siyasi parti temsilcileri, Oda başkanları, Sivil toplum kuruluş temsilcileri, Sanayi sitesi esnafı, Güneş ailesinin dostları ve çok sayıda davetli katıldı. 
Sanatçılar Ahmet Dicle ile Behcet Destan’ın sahne aldığı düğün kemençe ustaları ve halaylar eşliğinde gece geç saatlere kadar devam etti.

Almanya vatandaşı gelin ve ailesi ilgi odağı olurken Güneş ailesi bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına ve misafirlere teşekkür ettiler.
Batman Demokrat Haber olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.    

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=