Lütfen bekleyin..



Petrol City AVM kendi enerjisini üretecek

23 Temmuz 2023, 16:28 - Okunma: 448

Batman’ın 4. Nesil markası PETROL CİTY AVM; ilimize kattığı hizmet ve istihdam alanlarıyla sektörde lider olmaya devam ediyor. Bölgede ve Batman’da bir ilke daha imza atan Petrol City kendi enerjisini üreterek önemli bir projeye imza atıyor. Bölgenin en gözde AVM’sinde Artan enerji ihtiyaçlarını karşılamak adına yeni dev projelere imza atan Petrol City "temiz çevre temiz toplum" duyarlılığıyla çıktığı bu yolda,

 Çevreci yönetim kurulu başkanı Aydın Keleş ve Başkan Yardımcısı Orhan Yılmaz'ın önemli çabasıyla "yenilenebilir enerji santralleri (GES) projesini" hayata geçiriyor.Petrol city AVM, çatı montaj sistemini tercih ederek yaklaşık 1 MVA`lık üretim kapasitesindeki tesisi kullanılmayan bir alana tesis ederek örnek bir çalışmaya imza attı. 
Bu şekilde alandan tasarruf ederek hem görüntü kirliliği önlenirken hemde doğal enerji kaynağıyla enerji ihtiyacını çevreye ve doğaya zarar vermeden karşılayacak.Projeyi BLC Elektrik üstlenirken, firmalarının tercih edilmesinden dolayı Yönetim kuruluna teşekkür ettiler.      

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=