Lütfen bekleyin..



Valimiz Ahmet Deniz’ın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’ Kutlama Mesajı

02 Ekim 2017, 17:29 - Okunma: 1434

Batman Valisi Ahmet Deniz 1 Ekim Dünya yaşlılar günü nedeniyle bir açıklama yaptı. Vali Deniz Mesajında “Milli ve manevi değerlerimizi yaşatarak, bunların gelecek nesillere aktarılmasında köprü görevi üstlenen yaşlılarımız, bizim en kıymetli hazinemizdir.

Toplumumuzun temel direkleri olan, yaşamının en önemli yıllarını toplumu ve ailesi uğruna harcayan yaşlılarımız, yaşanmışlıklarıyla geçmişimiz, tecrübeleriyle geleceğimizdir.Yaşlılara, ihtiyaç duydukları konularda destek vermek, onlarla sevgi ve saygıya dayalı ilişkiler kurmak örf ve adetlerimizde önemli bir yere sahiptir.Yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, onlara gereken saygıyı ve ihtimamı göstermek, toplum olarak hepimizin görevidir.Her genç insan, aslında bir yaşlı adayıdır. Bizler hayatımızı, bu gerçeği unutmadan yaşamalıyız.Yaşlılarımızın yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve tüm gereksinimlerinin karşılanması konusunda çıkarılan yasa ve uygulamalarla gün geçtikçe hizmetlerimiz artmaktadır.
 Bu duygularla 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunarım. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=