Lütfen bekleyin..



Petrolspor'da transferler sürüyor, Nasıroğlu imza töreninde

23 Temmuz 2023, 16:48 - Okunma: 792

Üçüncü Ligde Şampiyonluk parolasıyla mücadele edecek Batman Petrolspor, iddialı bir sezon için transflerine devam ediyor. Petrolspor, 6 isimle sözleşme imzaladı. Futbolcularla sözleşme törenine TPAO Petrolspor kulüp Başkanı Mustafa Demir'le İş adamı Zeynel Abidin Nasıroğlu'da katıldı. Nasıroğlu Transferlerin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu, futbolcuları kutladı.

Öte yandan TPAO Genel Müdürü Sayın Melih Han Bilgin, TPAO Batman Bölge Müdürü-Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir, Asbaşkan Mert Nasıroğlu, Basın Sözcüsü Cemal Kaya ve  Fernas yönetim kurulu üyesi Zeynel Abidin Nasıroğlu, Batman Petrolspor'un Ankara-Kızılcıhamam kampına katıldı.  

TPAO VE NASIROĞLU AİLESİNDEN PETROLSPOR'A TAM DESTEK!

Genel Müdür Bilgin ve Nasıroğlu ailesinin, Batman Petrolspor'u yakından takip etmesi, Batmanlılar arasında da sevinç yarattı.

2. Lig ekiplerinden NazilliBelediyespor’lu ön libero Nurettin ÇAĞLAR ile 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. 30 yaşında ve 1.85 boyundaki Nazilli Belediyespor’da 23 maçta görev almış ve 12 gol atmış, İçel İY ve Diyarbekirspor takımlarında oynamıştı.1. Lig ekiplerinden ALTINORDU’dan Mertcan DAĞLI ile 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Süperlig takımlarından Başakşehir’li stoper Muharrem ÖNER ile 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. 23 yaşında ve 1.85 boyundaki stoper Muharrem ÖNER, Başakşehir alt yapısında yetişmiş ve Ümraniye, Başakşehir ve Esenler Erokspor takımlarında görev almıştır.Almanya VFR Aalen takımında forma giyen sol bek oyuncusu Mehmet BAĞCI ile 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır.Almanya’nın VFR Aalen takımında yetişen 21 yaşında ve 1.80 boyundaki sol bek oyuncusu Mehmet BAĞCI son olarak FC Homburg II takımında görev aldı.

ALTINORDU futbol okulunda yetişen 1.94 boyunda ve 22 yaşındaki Mertcan DAĞLI geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig’e yükselen KARAMAN FK’da kiralık olarak görev almış ve şampiyonluk yaşamıştır. Oynadığı 12 karşılaşmada 9 maçta kalesini gole kapatan başarılı eldiven ile anlaşma sağlandı.

2. Lig ekiplerinden Düzcespor’lu stoper Recep KALKAN ile 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. 24 yaşında ve 1.90 boyundaki tecrübeli stoper Fransa AS Beauvais takımının alt yapısında yetişen Recep KALKAN, Nevşehir Belediyespor, Mamak, Esenler Erokspor ve Düzcespor takımlarında görev almıştır.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=