Lütfen bekleyin..



‘Yerel esnaf iflasın eşiğinde’ 

20 Temmuz 2023, 21:13 - Okunma: 277

Adım başı açılan zincir marketlerin ve fahiş artış gösteren kiraların yerel esnafı iflas noktasına getirdiğini belirten BESO Başkanı Çiftçi, yerel esnafa sahip çıkma çağrısında bulundu. Ekonomik sıkıntılardan en çok etkilenen kesimlerin başında gelen yerel esnafa sahip çıkma çağrısında bulunan Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı M. Sıddık Çiftçi, fahiş kira artışları ve zincir marketlerin esnafı zorladığını belirterek vatandaşlara ve yetkililere çağrıda bulundu.

Esnafların sıkıntılarının başında kira artışları geldiğini dile getiren Çiftçi, “Piyasadaki girdi maliyetlerinin artmasından dolayı esnaflarımız çok zor durumdadır.Bu girdi maliyetlerinin başında kira artışları geliyor.Esnaflarımız kira artışları konusunda çok zor durumdadır. Esnaflarımızdan her gün birkaç kişi arabuluculuk yapmamız için bize müracaat ediyor. Mülk sahipleri ile kiracılar arasında arabuluculuk yapmamız isteniyor.Tabii bu konu vicdanla alakalıdır..” ifadelerini kullandı. 
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=