Lütfen bekleyin..



Demir ve Borak ailesinin Mutlu günü

01 Ekim 2017, 14:14 - Okunma: 8279

Hafta sonu kentte yapılan düğünler yoğun bir ilgiyle devam etti. Kentin sevilen Ailelerinden İhsan Borak’ın oğlu Fatih Borak hafta sonu düzenlenen görkemli düğün töreniyle Habizbini aşireti lideri İş adamı Niyazi Demir’in kızı Handan Demir ile dünya evine girdi.

Salon Elitte yapılan düğüne seçkin bir davetli topluluğunun yanı sıra Sivil toplum kuruluş temsilcileri, Kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Düğüne ev sahipliği yapan İş adamı ve kanaat önderi Niyazi Demir ve İhsan Borak davetlilerle yakından ilgilenerek kapıda karşıladılar. Masaları tek tek dolaşan Demir ve Borak katılımlarından dolayı tüm misafirlerine teşekkür ettiler. Harita Mühendisi damat Fatih Borak ve Mimar Handan Demir’in bu mutlu gününde meslektaşlarıda onları yalnız bırakmadı. Çok sayıda Mimar ve harita mühendisi de düğüne katıldı. Sade bir törenle yapılan düğün öncesinde mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Batman Demokrat Haber olarak Genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.        

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=