Lütfen bekleyin..



Yeşil Sol ve HDP’de yenilenme süreci

13 Temmuz 2023, 14:50 - Okunma: 246

HDP, DBP ve Yeşil Sol Parti, seçim sonuçlarıyla birlikte yeniden yapılanma ve toplumsal örgütlemeyi güçlendirmek için yeniden alanlara çıkarak halkla yeni bir süreç başlattı. Konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Son yıllarda yaşanan ve seçim süreciyle beraber artan haliyle halkımız ve hareketimiz arasındaki örgütlenme ve iletişimin azaldığı süreci yeniden

 yapılanmayla aşabileceğimiz bu süreçte hareketimizin en temel öznesi olan halkımızla buluşma toplantılarının ilki tekstil emekçisi kadınlarla yapıldı. Bu buluşmaya TJA, il eş başkanları ve belediye eş başkanı, meclis üyeleri dahil olurken tekstil emekçileri dinlendi. Görüş, öneri ve eleştirilerin alındığı toplantının ardından akşam saatlerinde DBP Eş Genel Başkanı ve Batman milletvekili Keskin Bayındır, PM üyeleri ve il örgütleri dahil oldu. Önümüzdeki sürecin nasıl inşa edileceği ile ilgili perspektiflerin sunulduğu, eleştirilerin not alındığı ve görüş, öneri temelinde yapılacak örgütlenmelerin belirlendiği toplantı geç saatlere kadar devam etti.  HDP, DBP ve YEŞİL SOL PARTİ olarak toplantılarımız 15 gün sürecek ve tüm ilçe, belde ve bölgelerde alınacak” denildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=