Lütfen bekleyin..



Petrolspor yönetimi basınla buluştu, önemli mesaj verdi

13 Temmuz 2023, 14:39 - Okunma: 539

2023-2024 futbol sezonunda 3. Lig 2 Grupta mücadele edecek olan TPAO Batman Petrolspor yeni yönetim kurul kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kulüp Başkanı Mustafa Demir, Asbaşkan Mert Nasıroğlu, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Balaban, Mali İşler Sorumlusu Fereç Kılıçer, Basın Sözcüsü ve Kurumsal Cemal Kaya, Hukuk İşleri sorumlusu Ziyaeddin Beyca, Stad ve Taraftar

Sorumlusu Hıdır Taymur, Yönetim kurulu Üyesi Abdulvahit Şimşek, Yönetim kurulu Üyesi Hafzullah Yıldız katıldığı toplantıda TPAO Batman Petrolspor masaya yatırıldı.

‘HERKESİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR’

TPAO Batman Petrolspor geleceğiyle ilgili ve yapacakları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Demir, önemli bilgiler paylaştı “Devir sürecinde yöneticilerimiz büyük bir kolaylık sağladılar. Özellikle sayın milletvekilimiz Ferhat Nasıroğlu çabalarına bizzat şahit olduk. Kendilerine bu süreçte göstermiş olduğu çabadan dolayı teşekkür ediyorum. Biz Batman'dan bir oluşum yapmak istedik. Bu takım hiç bir yer ve oluşumun takımı Batmanlıların takımıdır. Batman’ı sevenlerin takımıdır. Bu birlik ve beraberlik içerisinde elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Özellikle devir sürecinde göstermiş olduğunuz sabırdan ötürü çok teşekkür ediyorum' dedi.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Öte yandan Bölge Müdürü Demir’in başkanlığındaki yönetim kurulunda yer alan isimlerin görevlendirmesi ise şöyle: “Mert Nasıroğlu (As Başkan), Mustafa Balaban (Futbol Şube Sorumlusu), Fereç Kılıçer (Mali İşler Sorumlusu), Cemal Kaya (Kurumsal İletişim-Basın Sözcüsü), Ziyaeddin Beyca (Hukuk İşleri), Hıdır Taymur (Stad ve Taraftar Sorumlusu)

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=