Lütfen bekleyin..



OSB YOLU UNUTULDU MU? 

12 Temmuz 2023, 20:06 - Okunma: 321

2021 yılının Nisan ayında ihalesi  Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan Batman-Hasankeyf yolu geçtiğimiz günlerde yolun alt yapısı tamamlanmadan yüklenici firma ve bölge müdürlüğünce karşılıklı tasfiye edildi  ve çalışmalar durdu.  Batman’da her yıl onlarca ölümlü kazaya sebebiyet veren OSB yolunun Batman-Hasankeyf yolundan ayrı ihale edilmesini isteyen tekstil işçileri: “Her sabah ekmeğimizi kazanmak için işçi servisleriyle OSB’nin yolunu tutuyoruz ancak hemen hemen her gün ölümlü olmasa da kazalara

şahit oluyoruz. İşten eve sağ salim dönermiyiz endişesi içerisindeyiz. Lütfen yetkililer bu yollara çare bulsun ve bu yol Hasankeyf yolundan bağımsız olarak hemen yapılsın” dedi. Bir diğer yandan ilimizin yeni imar alanı olan Tilmis ve Binatlı bölgesinde daire alan vatandaşlar Batman-Hasankeyf yolu ve diğer altyapı çalışmalarının tamamlanmadığı için evlerine taşınamadıklarını belirtti. YENİ İHALE BU AY İÇERİSİNDE YAPILACAK Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü tasfiye çalışmalarını hızlandırırken bir diğer yandan yolların yeniden ihale edilmesi için yoğun çaba sarfediyor. Batman-Hasankeyf ve Batman OSB yolunun bu ay içerisinde yeniden ayrı ayrı ihale edilmesi bekleniyor. 
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=