Lütfen bekleyin..



Esnaf kefalet kooperatifi yönetimi basınla buluştu

09 Temmuz 2023, 13:02 - Okunma: 502

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığına seçilen Hanifi Ekremoğlu ve yönetim kurulu üyeleri , kooperatif çalışanları Osmanlı Cafe’de yerel ve ulusal basın temsilcileriyle kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Hanifi Ekremoğlu ve yönetim kurulu üyeleri hedeflerinin takip oranının en az seviyede olması, esnafa kredi sağlanması

ve her konuda yardımcı olunması olduğunu belirtti. 

MERHUM BAŞKAN ŞEVKİ TAŞ’I UNUTMADILAR

Ekremoğlu yaptığı konuşmada “Kooperatif olarak önceki Başkanımızın vefatından dolayı, yeni bir yönetim ve Başkan ile karşınızdayım. Görevi boyunca merhum Kooperatif Başkanımız Sayın Şevki Taş,’ın sayısız üstün hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür eder, saygı ve özlemle anıyoruz. Mekânı cennet olsun. Yönetimdeki arkadaşlarımızla her zaman söylediğimiz gibi; Biz bu Kooperatifin sadece emanetçileriyiz.

Bu Kooperatifin gerçek sahibi önce esnaflarımız ve Batman halkıdır. Hep birlikte kentimizin kalkınması, esnafımızın güçlenmesi, istihdamın artması, esnaflarımızın üretimde söz sahibi olması için hepimize büyük görevler düşüyor. Biz üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazırız. Allah’ın izniyle burada en büyük görev siz değerli basın mensuplarına düşüyor. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. “ dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=