Lütfen bekleyin..



Çelik Ailesinin Mutlu Günü

01 Ekim 2017, 14:05 - Okunma: 6393

Batmanın sevilen simalarından İş adamı ve BATSO Meclis Başkanı Emin Çelik’in kardeşi Nuri Çelik hafta sonu düzenlenen görkemli düğün töreniyle dünya evine girdi.Diva Düğün Salonu’nda yapılan görkemli düğüne yüzlerce davetlinin yanısıra, İlçe Kaymakamları, Kamu Kurum Müdürler, Sivil toplum kuruluş temsilcileri, Oda Başkanları, İş adamları siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişi ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Görkemli ve yoğun ilgi gören düğünde Kentin başarılı ve sevilen iş adamı Emin Çelik’in kardeşi Nuri Çelik,  eğitimci Aslı Arslan’la hayatını birleştirdi. Düğüne ev sahipliği yapan Emin Çelik misafirlerini kapıda karşıladı. Çok sayıda kişinin katıldığı düğünde davetlilere kaburga yemeği ikram edildi. Düğün öncesinde mevlidi şerif okutuldu. 

ÇELİK’TEN YOĞUN İLGİYE TEŞEKKÜR
Batso Meclis Başkanı ve Mezopotamya Otelin sahibi Emin Çelik’in kardeşinin düğünü son yıllarda yapılan en görkemli düğünler arasında yer aldı. 
Davetliler Sanatçı Mehmet Şah’ın türküleri eşliğinde gece geç saatlere kadar halay çektiler. Halaya eşlik eden Emin Çelik’e davetliler tarafından yoğun ilgi gösterildi. 
Düğüne gösterilen yoğun ilgiye teşekkür eden Emin Çelik bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına ve misafirlerine teşekkür etti. Düğün boyunca davetlileri yalnız bırakmayan İş adamı Emin Çelik masaları tek tek dolaşarak hayırlı olsun temennisinde bulundu. Batman Demokrat Haber olarak Nuri Aslı Çelik çiftini kutlar, ömür boyu mutluluk dileriz. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=