Lütfen bekleyin..



Petrolspor’da yeni yönetim kurulu açıklandı

07 Temmuz 2023, 15:39 - Okunma: 592

Geçtiğimiz sezon 2. Lig’den 3. Lig’e düşen Petrolspor’un 9 yıl aradan sonra tekrar TPAO Bölge Müdürlüğü bünyesine geçmesiyle yeni yönetim kurulu kamuoyuna açıklandı. Petrolspor Yönetim Kurulunda Batman spor kamuoyunun sevilen isimlerinden ve daha öncede Petrolspor yönetiminde önemli görevlerde bulunmuş İş insanı Mustafa Balaban'da yer aldı.TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir'in

başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri şu şekilde oldu. Başkan Mustafa Demir, Yönetim kurulu üyeleri  Mustafa Balaban, Fereç Kılıçer, Ziyaeddin Beyca, Cemal Kaya, Mert Nasıroğlu, Hıdır Taymur, Hifzullah Yıldız ve Abdulvahit Şimşek. Yönetim kurulunda görev dağılımı önümüzdeki günlerde yapılacak..

PETROLSPOR, BATMAN’IN VE TÜM BATMANLILARINDIR

Kulüp adına yapılan açıklamada; “Petrolspor’un bu yeni döneminde yönetim kurulunun; Batmanlılık ruhuyla, birlik ve beraberlik içerinde,

Batman’a yakışır şekilde çalışmasıyla, kulübün yeni başarılar elde edeceğine ve Batman şehrine gurur yaşatacağına olan inancımız tamdır” ifadeleri yer aldı.Ayrıca yapılan açıklamada, Batman Petrolspor Yönetimi’nin, önemli gelişmeleri ve hedeflerini kamuoyuyla paylaşmak amacıyla yakın zamanda bir basın toplantısı düzenleyecekleri ifade edildi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=