Lütfen bekleyin..



Antalya Kemer'de tatil İzlenimleri

07 Temmuz 2023, 14:04 - Okunma: 578

Gazete ekibi olarak Yaz tatilinde Antalya'nın en gözde tatil bölgesi olan Kemer Beldibindeydik. Gazete sahibimiz Nimet Dal, Orhan Turan, Spor Müdürümüz Rıfat Dal, Gazeteci yazar Aytekin Dal ile birlikte Mersin'den başladığımız tatile 5 yıldız'lı otel Kemer Club Belpınar Otel'de devam ettik. Otel 300'ü aşkın oda, devasa yeşil alan, 3 büyük havuz, sosyal tesisler, gece etkinlikleri, sınırsız yiyecek, ikramlar, mükemmel denizi

ve güleryüzlü, çalışkan personeliyle dört dörtlük bir otel. Otelde mükemmel bir ortam sunan ve ilgi alakasını eksik etmeyen Kilit Grup, Otel Genel Koordinatörü Suat Canbey ve ekibine teşekkür ederiz. Beldibinin En büyük otelelerinden Biri olan 5 yıldızlı Belpınar Otel yeni konsepti ile değerli misafirlerini ağırlamaktan memnuniyet duyan bir otel oldu.  

HEMŞERİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK

Antalya Kemer'de 38 yılı aşkındır Turizmcilik yapan değerli hemşerimiz Hasan Kınacı ce kardeşleriylede bir araya geldik. Beldibi'nde Turizm sektörünün sevilen ismi olan Hasan Kınacı ve kardeşleri tatil belfesinde önemli çalışmalar yapıyorlar. Yakın ilgi ve alakalarını eksik etmeyen Batman'lı Kınacı kardeşlere teşekkür ederiz. 

SANATÇI CEVHER CAN'IN MİSAFİRİ OLDUK

Antalya'da yaşayan değerli hemşerimiz Ses Sanatçısı Cevher Can'lada bir araya geldik. Müzik piyasasında önemli çalışmalara imza atan Cevher Can son eseri "İstanbul Güzelse sebebi sensin" klibiyle ekranlarda. Gece saatlerinde Cevher Can'la birlikte konuk olduğumuz Şato Sahne sahibi Diyarbakır'lı hemşerimiz Yakup Çiftçiöz ve gece kulübünde sahne alan Sanatçı Hakkı Bulut'la da bir araya geldik. 

HAKKI BULUT'TAN BATMAN'LILARA SELAM

Duayen ve sevilen sanatçı Hakkı Bulut Batman'lı hemşerilerimize gazetemiz aracılığıyla selam ve sevgilerini ileterek en kısa zamanda Batman'da olmak istediğini belirtti. Gazete ekibi olarak ünlü Sanatçı Hakkı Bulut'u Batman'a davet ettik. Sanatçı cevher Can'da ekibimize özel hazırladığı müzik gecesinde sesiyle adeta bizleri mest etti. Şato Sahne sahibi Diyarbakır'lı hemşerimiz Yakup Çiftçiöz'e ve Sanatçı kardeşimiz Cevher Can'a yakın ilgi ve alakalarında dolayı çok teşekkür edreriz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=