Lütfen bekleyin..



Mahalle buluşmalarıyla halkın sorunu çözülüyor

06 Temmuz 2023, 16:16 - Okunma: 317

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in, “Yerinde İletişim, Yerinde Çözüm” mottosuyla başlattığı Mahalle Buluşmalarının beşincisi Çamlıtepe Mahallesi'nde gerçekleşti.Çamlıtepe Mahalle Buluşması'nda Muhtar Mehmet Şahin Demir’in yanı sıra mahalle sakinlerini dinleyen Vali Canalp, mahallelinin sorun, talep ve görüşlerini dinleyerek gereğinin yapılması için ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, üst yapıdan altyapıya,

ulaşımdan imara, eğitim ve sağlık gibi konularla ilgili mahalle sakinleriyle istişarede bulundu.

YAŞAR KEMAL ORMANI TAMAMLANMA AŞAMASINDA

Vali ve Belediye Başkan Vekili Canalp, Yaşar Kemal Kent Ormanı’nın İstiklal Parkı gibi bir park haline gelmesi için hazırlanan projenin tamamlanma aşamasında olduğunu belirtti. Vatandaşların dinlenip eğlenebileceği bir alan haline getirilecek olan Yaşar Kemal Kent Ormanı’nda; doğal seyir terası, doğal gölet alanı, cafe ve oturma alanı, insanların sosyal vakit geçirebileceği çocuk oyun alanı, süs havuzu, meydan, spor alanı, yürüyüş yolları, kamelyalar ve banklar yer alacak.

İKİ MAHALLEYE ÜST GEÇİT

Çamlıtepe ve Belde mahalleleri arasından geçen Devlet Demir Yolları’na ait demiryolu üzerinde alt geçit ve üst geçit projesiyle mahalle sakinlerinin ulaşım sorununu ortadan kaldırmak için hazırlanan projeyi hayata geçirmek için çalışmaların devam ettiğini kaydeden Vali Canalp ayrıca, Yaşar Kemal Kent Ormanı ile Belde Mahallesi’ni birbirine bağlayacak altgeçit çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

YEŞİL YÜRÜYÜŞ YOLU DEVAM EDECEK

Canalp, DSİ’ye ait sulama kanalı çevresinde yapılan yeşil yürüyüş yolunun uzatılması için çalışmalara başlanacağının müjdesini verdi. Vatandaşlardan gelen soruların ilgili müdürlükler tarafından cevaplanmasının ardından buluşma sonu erdi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=