Lütfen bekleyin..



Valiler kararnamesinde son rötuş

05 Temmuz 2023, 16:15 - Okunma: 587

İçişleri Bakanlığının bir süredir üzerinde titizlikle çalıştığı 2023’ün yeni Valiler Kararnamesi son aşamaya geldi. Atamalar yakın bir süre zarfında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasına sunulmak üzere Külliye‘ye çıkacak.Dün Başkentte görüşmeler yapan Yeni Journal sahibi Gazeteci Volkan Eser’in edindiği bilgilere göre; İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,

bazı valiler ile emniyet teşkilatında önemli noktalara yönelik yeni görevlendirmeleri hazırladı. 30 ilin valisinin değişmesi bekleniyor. Kararnamede, Vali olarak atanacak yeni isimler var. Aynı kararnamede, önceki Bakan Süleyman Soylu'nun ekibinde yer alan bazı isimlerin görevden alınacağı da gelen bilgiler arasında. Başta deprem bölgesindeki şehirler olmak üzere, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki illerin valilerinin de, büyük bir bölümünün bu kararnameyle değişeceğine kesin gözle bakılıyor. Bu ay içerisinde yayımlanması beklenen kararnamenin ardından, süreç İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi’yle devam edecek.Kapsamlı değişim, Emniyet Müdürlerinde de gerçekleşecek. Emniyet Müdürleri Kararnamesi’yle, başta İstanbul, Ankara olmak üzere, birçok ilin emniyet müdürü de değişecek. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=