Lütfen bekleyin..



Vali Talimat verdi, Mereto dağı turizme kazandırılıyor

05 Temmuz 2023, 16:10 - Okunma: 371

Bölgenin en yüksek dağı olan 2.973 rakımlı Mereto dağına tırmanan Vali Ekrem Canalp ve beraberindekiler, klisenin restorasyonu için talimat verdi. Vali Ekrem Canalp Sason’a tırmanan ilk Valiler arasında yer aldı. Vali Canalp, doğa harikası Mereto dağının turizme kazandırılması için zirvede bulunan Ermeni klisesinin restorasyonu, yayla şenliklerinin yapılabileceği alan oluşturulması ve Mereto dağına sağlıklı

ulaşım için yol yapılması konularında ilgililere talimat verdi. 

SEVEK MESİRE ALANINI İNCELEDİ

Sason istihdamına destek olunması amacıyla İlçede kurulması planlanan tekstil atölyesi alanında incelemede bulunan Vali Canalp ilçede bulunan ve yaz aylarında yoğun ziyaretçi akınına uğrayan Sevek mesire alanını ziyaret etti. Sevek mesire alanı ile ilçe merkezi arasında bulunan 1km lik bozuk yolun yapımını üstlenen Vali Canalp, mesire alanı hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

DÜNYA HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ

Batman Valisi Ekrem Canalp Çamlıtepe Mahallesi ziyareti kapsamında Özel Batman Dünya Hastanesi'ni ziyaret etti. Vali Canalp hastane yönetim kurulu başkanı Mehmet Şah Duman, Genel Müdür Memduh Duman ve hastalarla bir araya geldi. 

ÇAMLITEPE MAHALLESİNE ÜST GEÇİT YAPILACAK

Batman Valisi Ekrem Canalp, Çamlıtepe Mahallesi demir yolu güzergahında yapılması planlanan alt ve üst geçit için incelemelerde bulundu. Vali Canalp daha sonra, Yaşar Kemal Kent Ormanı'nı ziyaret ederek mevcut alanın dokusu bozulmadan parkta yapılacak iyileştirme çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=