Lütfen bekleyin..



Öğrenciler “Askıda Yemek” uygulamasının devamını istiyor

03 Temmuz 2023, 20:02 - Okunma: 155

Öğrenciler “Askıda Yemek” uygulamasının devamını istiyorBatman Belediyesi ve Batman Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen “Askıda Yemek” uygulamasının yeni eğitim öğretim yılında da devam etmesini öğrenciler çok istiyor. Öğrenciler son iki yıldır uygulanan, ücretsiz yemek hizmetinin sağladığı destekten memnun kalmış ve bu uygulamanın eğitim hayatlarına olumlu katkılar sağladığını belirtmişlerdir. “Askıda Yemek” uygulamasıyla birlikte öğrencilerin yemek ihtiyaçları karşılanmış, maddi sıkıntılarını büyük bir oranda hafifletmişlerdir.

Ücretsiz yemek hizmeti sayesinde öğrencilerin derslere daha düzenli katılım sağladığı, kütüphane ve diğer akademik kaynakları daha fazla kullanma imkanına sahip olmuşlardır. Ayrıca sosyal etkinliklere daha aktif katılım gösteren öğrenciler, akademik ve sosyal gelişimlerinde pozitif bir ivme yakalamışlardır.Ücretsiz yemek hizmetinin yeni eğitim öğretim yılında da devam etmesi konusunda beklentilerini dile getiren öğrenci Özcan Sayılı bu uygulamanın sürdürülmesi, eğitim süreçlerindeki başarıları destekleyecek ve maddi açıdan rahatlamalarını sağlayacağını ifade etmiştir. Öğrenci Mustafa Demirci ise, Batman Belediyesi’ne bu değerli hizmeti sunmaya devam etmeleri ve öğrencilerin ekonomik sorunlarına duyarlılıkla yaklaşmaları konusunda desteklerini istemişlerdir.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=