Lütfen bekleyin..



DSİ yine uyardı!

02 Temmuz 2023, 20:16 - Okunma: 260

Batman’da havaların ısınmasıyla birlikte artan boğulma vakaları sonrası DSİ Batman Şubesi, vatandaşları dikkatli olması konusunda bir kez daha uyardı.Bölgede dün 10’a yakın kişi boğularak can verdi. Batman’da da dün 2 çocuk hayatını kaybetmişti. Ard arda uyarılar gelmeye devam ederken, DSİ yine kanal ve göletlere girilmemesi konusunda uyardı.

ÇOCUKLARINIZI UYARIN!Yaşanan son vakalar sonradı DSİ’nin açıklaması şöyle; Batman’ın Sason ilçesinde 3 arkadaştan biri ölü 2’si 70 kilometre mesafede sağ bulundu  “Baraj, gölet, sel kapanı, regülatör ve sulama kanalları yüzmek ve serinlemek için son derece uygunsuz ve tehlikeli tesisler olup bu tesislere herhangi bir maksatla girilmesi kesinlikle yasaktır. Vatandaşlarımızdan ricamız; suya girmenin tehlikeli ve yasak olduğu konusunda çocuklarını uyarmaları ve Baraj, gölet ve sulama kanallarına yakın mesafede bulunulmaması konusunda bilinçlendirilmeleri hayati önem arz etmektedir.”
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=