Lütfen bekleyin..



Boğulma vakaları yine gündemde

02 Temmuz 2023, 20:13 - Okunma: 208

Batman Çayında iki boğulma vakası ve Balpınarda da ise bir çocuk boğuldu. Bayramın 3. günü 18 yaşında bir genç hayatını kaybederken dün ise 300 metre mesafede 16 yaşında Suriyeli bir genç hayatını kaybetti. Batman Çayı köprüsü Güney Çevre Yolu Taş ocağı mevkiinde son 24 saat arayla iki boğulma vakası meydana geldi. Dün 18 yaşında bir genç hayatını kaybederken

bu gün de aralarında 300 metre mesafe bulunan yerden 16 yaşında N.Ö isimli bir genç serinlemek için girdiği Batman Çayında bir anda akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Gözden kaybolduğunu fark eden yakınları durumu hemen 112'ye bildirdi. Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Dalgıç ekipleri 1,5 saat boyunca suda kalan gencin cansız bedenini sudan çıkardı. Hayatını kaybeden Suriyeli gencin cenazesi Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan Salonda da boğulma vakası yaşandı.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=