Lütfen bekleyin..



Kader Mahkumları Genel Af Bekliyor

24 Haziran 2023, 23:29 - Okunma: 811

Yaklaşan yerel seçimler öncesi konuşulan tutuklu ve hükümlülere yönelik genel af söylentileri kader mahkumlarını umutlandırdı. İktidarın Meclis’in yaz tatilinden hemen sonrasına ilişkin yeni bir teklif hazırlığında olduğu kaydedildi. Tutuklu aileleri affı dört gözle bekliyor.Geçmişte Pandemi nedeniyle izne ayrılan mahkumların izin sürelerinin de süresiz uzatılması genel af umudunu daha çok güçlendirdi.

GENEL AF İÇİN MÜJDELİ HABER BEKLİYORLAR

Özellikle düşünce suçu, bilişim suçları, Çek, senet, banka kartı. uyuşturucu ticareti vb. suçlar ile beden bütünlüğüne karşı işlenen suçlar başta olmak üzere bir kısım suçlara af gelmesi halinde toplumsal daha büyük bir rahatlama sağlayacak. Genel Af Ülkemizin huzuruna ve kardeşliğine de büyük bir katkısı olacak.Türkiye kamuoyunun ve özellikle sosyal medyanın gündeminde olan Genel afla ilgili vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan bir müjde bekliyor. Cezaevlerinde kalan kader mahkumları başta olmak üzere, çeşitli suçlardan cezaevinde olan ve içerde olan gazeteciler müjdeli bir haber bekliyor. 

GAZETECİLERDE AF BEKLİYOR

Türkiye’de gazeteci ve medya çalışanı olarakta cezaevlerinde tutuklu veya hükümlü bulunuyor. Gazeteci meslektaşlarımıza yönelikte toplumda ciddi bir af beklentisi var. Sosyal medya suçu nedeniyle de çok sayıda kişi cezaevlerinde bulunuyor. Ülkemizde hapishanelerde yatan binlerce tutuklu var bunların çoğu kader mahkûmu. Cezaevlerinde yaşanan yoğunluk nedeniyle bir çok cezaevinde mahkumlar dönüşümlü yataklardan faydalanıyor. Bunun önüne geçilebilmesi içinde genel bir af çıkarılması bekleniyor. Çıkarılacak af cezaevindeki mahkûmlar için önemli olduğu kadar, toplum için de önemli görülüyor.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=