Lütfen bekleyin..



Belediye Taziye evi hizmetleriyle Türkiye’de örnek oldu

24 Haziran 2023, 14:27 - Okunma: 284

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ın katılımıyla 4’üncü Mahalle Buluşması Çamlıca Mahallesi Ehmedêxanî Taziyeevi’nde gerçekleşti.Çamlıca Mahallesi Muhtarı Selahattin Yıldız ve mahalle sakinlerinin de yoğun ilgi gösterdiği buluşmada; Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye birim müdürleri ve kurum müdürleri de hazır bulundu.

TAZİYEEVLERİNDE TÜRKİYE GENELİNDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Soru cevap şeklinde devam eden Mahalle Buluşmaları’nda bir vatandaşın taziyeevleri ile ilgili sorusu üzerine yanıt veren Vali ve Belediye Başkan Vekili Canalp, taziye sahiplerine ek külfet gelmemesi için başlatılan projenin Türkiye genelinde bir ilk olduğunu ifade etti.
Batman’da bulunan tüm taziyeevlerinin 3 gün boyunca çay, şeker, su, elektrik, ısınma ve soğutma, yemek ve temizlik hizmet giderlerini karşıladıklarını ifade eden Canalp: “Yaklaşık bin 400 belediye içerisinde 3 gün boyunca vatandaşımızın her türlü ihtiyacını dört dörtlük bir şekilde karşılayacak tek bir belediye var, o da Batman Belediyesi’dir.” Dedi. 

ALTYAPI VE KOORDİNASYON MERKEZİ KURULUYOR

Mahalle Buluşması’nda konuşan Vali Canalp, Batman Belediyesi olarak büyükşehir olmayan 51 vilayette ilk defa hayata geçecek proje olan AYKOME (Altyapı ve Koordinasyon Merkezi) çalışmasına Çamlıca Mahallesi’nde start verildiğini söyledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=