Lütfen bekleyin..



Sidelya Life konut Projesinde Sona Doğru

21 Haziran 2023, 19:19 - Okunma: 364

Batman’da modern konut projelerine imza atan Sidelya Life Hasankeyf yolunda devam eden 230 daire ve TOKİ yolunda yapılan 150 dairelik konut projelerinde sona gelindi. Batman’ın konut ihtiyacını giderebilecek sayıda ev teslim edilmeye hazır hale getirilirken, son hazırlıklar ve montajlar ile çevre düzenlemeleri yapılıyor. Sitelerde hızlandırılmış şekilde çalışılırken, yeni projeler içinde hazırlıklar devam ediyor.

YENİ PROJELER YOLDA

Sidelya Life yetkilisi müteahhit Erdal Yiğit gazetemize yaptığı açıklamada “Batman’a değer katan projemize hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Hasankeyf yolu ve üniversite yolu üzerinde yapımı devam eden Batman’ın en güzel projelerinden olan Sidelya Life projelerinde son aşamaya gelmiş bulunmaktayız. 2 ay içinde teslime hazır hale getireceğiz. Batman’a yakışır yeni projelerimizle ileriki süreçte konut yapı sektöründe devam edeceğiz. Toplamda 10 blok 380 daireden oluşan 2 siteyi yakın zamanda teslim edeceğiz.”dedi.  

HASANKEYF YOLUNA DEĞER KATAN PROJE

Batman’a yeni yaşam alanlarını kazandırmanın heyecanı içinde olduklarını belirten Erdal Yiğit “ Sidelya Life Dairelerimiz 3,5 +1 geniş ve ferah şeklinde olup. Projemizde sosyal donatı alanları, voleybol, futbol, koşu yolu, bisiklet yolu, tenis, siteye ait özel kafe gibi yenilikler var.Amacımız vatandaşlarımıza en güzel konut projelerimizi kazandırmaktır” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=