Lütfen bekleyin..



Skoda Yetkili Servisi Batman’da Açılıyor

21 Haziran 2023, 19:17 - Okunma: 3389

Batman’ın başarılı ve sevilen iş insanlarından Murat Güney tarafından 16 yıl önce Batman’a kazandırılan Güney Otomotiv Volkswagen yetkili servisi yeni bir vizyon ve yeni kadrosuyla hizmet ağını genişleterek bünyesine Skoda servis hizmetini de alıyor. Batman’lıların dört gözle beklediği Skoda servis hizmeti önümüzdeki günlerde başlayacak. Bölge’de Volkswagen servisini ilk Batman’da açan iş insanları

arasında yer alan Murat Güney Batman’a yeni yatırımlarında müjdesini vermiş oldu. 
YENİLENEN KADRO VİZYONUYLA HİZMET
16. yaşını kutlayan Güney otomotiv Batman ve bölge halkına Skoda markasının servisiyle yeni bir hizmet başlattı.  Güney Otomotiv yönetim kurulu başkanı İş insanı Murat Güney Skoda servis hizmetinin çok yakında başlayacağını belirterek müjdeyi Batmanlılara verdi. Güney Otomotiv Genel Müdürü Hüseyin Güney ile servis Müdürü Birol Caner yapılan çalışmaları titiz bir şekilde sürdürüyorlar. 
Skoda servis hizmeti için artık başka şehirlere gitmeye gerek kalmadığını belirten İş insanı Güney açılıştan sonra büyük Skoda kampanyası düzenleneceğini sözlerine ekledi.

Güney Otomotiv’de elektrik şarj istasyonu da çok yakında faaliyete girecek. Yep yeni kadroyla Hem Volkswagen ve Skoda servis gücünü bileştirdiklerini açıklayan Güney yeni yılda yeni bir plazada hem servis hemde satış hizmetinin de başlayacağını sözlerine eklediler.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=