Lütfen bekleyin..



DSİ 103. Şube’de yoğun çalışma dönemi

20 Haziran 2023, 17:24 - Okunma: 456

Devlet Su İşleri (DSİ) Batman Şube Müdürlüğü’nde 2006 yılından bu yana çeşitli görevlerde bulunan ve bir çok projeye imza atan İnşaat Yüksek Mühendisi Müdür M. Eşref İnal kurumun proje bazlı çalışmalarında aktif rol oynadı. Şube Müdürü İnal’ı gazete olarak ziyaret ettik. Ziyarette görüşlerine başvurduğumuz Şube Müdürü İnal DSİ 2022 yılında 5 projeyi tamamlayıp hizmete sunduklarını bu yıl ise

10 projenin devam ettiğini ve 1 işinde kabulünün yapıldığını vurguladı.

MÜDÜR İNAL’LA ÇALIŞMALAR HIZLANDI

2023 yılı için 26 proje işi için planlama yapıldı. Genç ve dinamik bir ruhla çalışan Müdür İnal yeni dönem için 7 projede ihale hazırlığının devam ettiğini belirtti. DSİ’nin hedefleri arasında Batman çayı islah çalışmasını tamamlayıp, 4 adet sulama göleti oluşturmak, Batman ve  Silvan Barajıyla birlikte Garzan Barajına kadar 160 bin dönüm araziyi daha suya kavuşturmak olduğunu vurguladı. DSİ’nin muhtelif yerlerde Çay üstü kanal temizliği çalışmalarıda oldu. 

Batman’ın içme suyu eksikliğini çözmek için Silvan Barajında su temini projeside en büyük projeler arasında yer alıyor. Batman’ın muhtelif yerlerinde Makinalı çalışmayla Kanal temizliği, Taşkın koruma çalışmalarını yürüten DSİ Batman Şube Batman Valisi Ekrem Canalp’ın talimatları doğrultusunda köylülerin sorunlarını en aza indirmek ve çözmek için gayret sarfediyorlar. Kurumda Batman Çayı kenarında bulunan DSİ piknik alanı içinde yenilenme çalışması başlatıldı.    

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
İsmail KAYA
457 gün önce
Batman iline gayretlerinizle bir çok hizmetlerle katkınızdan dolayı tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=