Lütfen bekleyin..



Gıda Toptancıları Ticaret Merkezi Projesi İmar İznini Aldı

20 Haziran 2023, 17:21 - Okunma: 493

S.S Batman Gıdacılar Toplu İşyeri Kooperatifi yönetimi basınla bir araya gelerek, 220 dönümlük alana kurulacak ve 1500 kişiye istihdam sağlayacak Batman Gıdacılar Yapı Kooperatifi organize sanayinin imarının alındığını müjdeledi. Kentteki basın mensupları ile düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya gelen Batman Gıdacıları Yapı Kooperatifi başkan ve yöneticileri, uzun süredir imar izni almak için yürüttükleri sürecin başarıya ulaştığını açıkladı.

Altyapı çalışmalarının ardından depo antrepolarını yerleştireceklerini belirten S.S Batman Gıdacılar Toplu İşyeri Kooperatifi Başkanı Süleyman Emek, amaçlarının Batman halkına, bölgeye kurumsal olarak hizmet sunmak olduğunu söyledi. 

BATMAN’A DEĞER KATACAK DEV PROJE

Üretim ve lojistik yeri olacak Kooperatifte 170 işyeri olacağını hatırlatan Başkan Emek, “ Altyapı olmadan üst yapıya geçemeyiz. Bir an önce altyapı çalışmalarının yapılmasını istiyoruz.  İmarımızı aldık, hazırız.  Batman adına hep beraber büyük bir iş başardık. Siz değerli basın mensuplarımız, büyüklerimiz de desteklerini esirgemediler. Bu anlamda katkı sunan herkese teşekkür ederiz. Bu gerçekten büyük bir proje.  Batman Gıdacılar Yapı Kooperatifi,  Batman’ın yanı sıra bölgeye de hitap edebilecek büyük bir proje, devasa bir ticaret merkezi.  169 üyemiz var.  Sektörde üretim, bayilik, dağıtım ve lojistik firmaları var. Bu proje Batman’a katma değer katacak. 

Özel imarımızın alınmasında emeği geçen başta Sayın Valimiz Ekrem Canalp olmak üzere Milletvekilimiz Ferhat Nasıroğlu ve Kurum Müdürlerimize,  yönetim kurulumuz adına şükranlarımızı sunarız.”diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=