Lütfen bekleyin..



Hamidi Sağlık Bakanını Ziyaret Etti

28 Eylül 2017, 18:25 - Okunma: 1363

Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi Geçtiğimiz haftalarda Sağlık Bakanlığı görevine atanan Ahmet Demircan’ı ziyaret etti. Batmanın sağlıktaki sorunlarının ele alındığı görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. KENTİN SAĞLIKTAKİ TALEPLERİNİ İLETTİSağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın makamında gerçekleştirilen görüşmede kentin sağlık ihtiyaçları ve sorunları görüşüldü. Milletvekili Hamidi görüşmede 200 yataklı yeni devlet hastanesi yatak kapasitesinin artırılması ve yarıda kalan Kadın Doğum ve Çocuk hastanesi inşaatının hızla tamamlanması ve Ilısu Barajı kapsamında yapımı tamamlanan 25 Yataklı ilçe Devlet hastanesinde ana branş doktorlarının görev yapması talebinde bulundu.

Milletvekili Hamidi Hasankeyf’teki hastanede Dahiliye, KBB, Kadın Doğum, Psikiyatri, Çocuk, Genel Cerrahi, Fizik Tedavi gibi branş doktorlarının görevlendirilmesini isteyerek Hastanenin tam kapasite hizmet vermesi için taleplerini iletti.  Öte yandan Hamidi İlin ihtiyacı olan Ebe, Hemşire, ATT gibi personel eksiklikleri talebini de iletirken, kentte eksikliği hissedilen  Çocuk Gastrolojisi, Çocuk Endokrin, Çocuk Nefroloji Alerji ve İmmünoloji ile Radyoloji doktorlarının atanması içinde taleplerini iletti.  Bakan Ahmet Demircan Milletvekili Hamidi’nin taleplerini olumlu karşılayarak Batman’ın Sağlık’taki taleplerini yakından takip edeceğini söyledi. Hamidi yeni Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=