Lütfen bekleyin..



Memurlar için Batman’da yeni konut yapılacak

19 Haziran 2023, 14:29 - Okunma: 189

Eğitimciler Cemiyeti Batman Yönetim Kurulu 2023-2023 Eğitim Öğretim yılını değerlendirdi. Yönetim kurulu adına açıklama yapan Eğitimciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Sütçü şunları söyledi “Merkeze bağlı köylerde görev yapan öğretmenlerin ulaşım sıkıntılarını gidermek için günün belli saatlerinde belediye ulaşım araçlarının köylere hizmet vermesi sağlanmalıdır. Yaşanan kira artışı ve k

onut ihtiyacından dolayı Batman Memur-Sen ile Batman Müsiad arasında yapılan görüşmeler sonucunda Batman Merkez AMSO mevkiinde bulunan ve yaklaşık 170 dönümlük şahıs arsası üzerinde konut yapılması için anlaşmaya varılmış ve 14.04.2021 tarihinde Memur-Sen’e bağlı hizmet kollarında talepler toplanmıştı. Gelinen noktada Batman Müsiad Memur-Sen Konutları ile ilgili tüm resmi işlemler tamamlanmış olup temel atma aşamasına geçilmiştir. Bu gelişme, artan konut ihtiyacını kısmen karşılayacak olması nedeniyle bizleri sevindirmiştir. Uzun süredir binlerce Memur-Sen üyesinin beklediği bu konutların memurların alım gücünü göz önünde bulunduracak şekilde fiyat ve ödeme koşulları belirlenerek hak sahipleri tespit edilmelidir.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=