Lütfen bekleyin..



Nasıroğlu "Önceliğimiz Batman'a hizmet ve şehrin gelişmesi"

17 Haziran 2023, 13:36 - Okunma: 299

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve İl başkanı Akif Gür, yerel basın temsilcileriyle düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi. TPAO Kristal Park'ta düzenlenen toplantıda konuşan Milletvekili Nasıroğlu önlerinde 5 yıllık bir süre olduğunu ve bu süreyi en iyi şekilde kullanmak, şehrin sorunlarına çözüm bulabilmek ve kentin önünü açacak projeleri faaliyete sokmak olduğunu belirti.

Yeni dönemde Batman'a güzel projeleri kazandıracaklarının altını çizen Nasıroğlu, iktidar partisi olmanın tüm avantajlarını kullanacaklarını söyledi.
"Ne yapıp edip memleketimizin gençlerine sahip çıkmamız lazım." diyen Nasıroğlu, şunları söyledi"
"Bizim geleceğimiz gençlerimizdir.  Batman'da 173 bin öğrencimiz var. Açıköğretimi de dahil ettiğinizde 200 bin öğrenci. Bu gençlik bizim için son derece kıymetli ve önemli.  Bu gençler kentin lokomotifi olacak. Biz bu gençleri hayata hazırlayabilirsek bu yüzyılda Batman inanılmaz derece de  hamleler yapacak. Tabi bunun için de bir şeyler yapmamız lazım. Gençleri hayata hazırlamamız lazım"

"YATIRIMCININ ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ"

 Yeni  dönemde bazı hedeflerinin olacağını ve istihdama yönelik ciddi adımlar atacaklarını vurgulayan Nasıroğlu şunları kaydetti:"Yeni OSB alanları oluşturmak,  yatırımcıları bölgeye çekmek gibi adımlarımız olacak. Alt yapı konusunda gerekli adımları atacağız.  Bu dönemde bizim lokomotifimiz özel sermaye olacak, yatırımcı olacak.  Basın, STK ve bir çok kuruluşla iş birliği yaparak yatırımcıyı memleketimize çekeceğiz. Çok farklı alanlarda yatırım iklimini oluşturmamız lazım. Bunu yapabilirsek inanıyorum ki Batman çok kısa sürede büyük hamlelere imza atacak."
Bir toplumun geleceğinin, o toplumun en temel dinamiği olan gençlerle şekillendiğini belirten Nasıroğlu huzurlu ve güvenli bir gelecek inşa etmenin yolunun da gençlerden geçtiğini belirtti.

BATMAN'IN SORUNLARINI HEP BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

Nasıroğlu, "İyi bir gençlik için güzel ve iyi bir ortam oluşturup onları hayata hazırlamalıyız.Yatırımcı buraya geldiğinde ona  alanlar hazırlamalıyız. Yatırımcının izinler konusunda, bürokratik engeller konusunda önünü açmamız gerekiyor.  Bizler 5 yıl içerisinde hedeflerimizi belirlemeliyiz. Bu beş yıl içerisinde önümüzde  makro düzeyde neleri öncelikli hedefimiz haline getirebiliriz ve bu konuda hangi yol haritasını izleyeceğimizin  çalışması içerisinde olacağız.  Sorunlarımız var ve bu sorunları çözecek olan da bizleriz. Batman'ın sorunları için oturup konuşacağız, beraber konulara el atacağız. Sorunları sağlıklı bir şekilde masaya yatırıp çözüm önerilerini hep birlikte  geliştireceğiz. Sorunların çözümü bizleriz. Bu konuda da kendime inanıyorum." İfadelerini. 
Sadece yatırımlarla yetinmeyeceklerinin de altını çizen Nasıroğlu, sosyal alanda da insanlara  belli olanakların sunulması gerektiğini anlattı. Batman'ın bütün paydaşlarıyla sportif, kültürel ve eğitim alanlarında sürekli etkinlikler düzenleyeceklerini anımsatan Nasıroğlu, "Batman'ın bütün bileşenleriyle beraber çalışmalar yapacağız. İnsanları  sosyal hayata da hazırladığımızda başarı da beraberinde gelir. İnsanlara huzur ortamı sağladığınız da ve olanakları da yarattığınız da gelişim de hızlıca olur." Diye konuştu. 

GÖRÜŞMELERİMİZ ÇOK OLUMLU GEÇTİ

Bakanlıklar düzeyinde Ankara'da yaptıkları ziyaretlere değinen Nasıroğlu, "Cumhurbaşkanı yardımcımız ve üç bakanımıza ziyaretlerde  bulunduk. Bu görüşmeler de bizlere son derece kıymet ve değer verildi. Verimli ve güzel görüşmeler oldu. Kendi ağırlığımızı koyup ve ne yapmak istediğimizi bilirsek,  plan ve programımızı düzgün oluşturabilirsek ve hedeflerimizi ortaya koyabilirsek güzel sonuçlar elde ederiz. Cumhurbaşkanı Yardımcımız sayın Cevdet Yılmaz Batman'ı ve yöre halkını çok seviyor. Maliye  Bakanı sayın  Mehmet Şimşek ile görüşmemiz son derece pozitif geçti. Bizlere her  konuda yardımcı olacağını da ifade etti. Keza Enerji ve Tabi Kaynakları Bakanımız sayın Alparslan Bayraktar'da bizlere kıymet verdi. Bakanımız Batman'ı iyi bildiğini ve sevdiğini söyledi. İlk kabül ettiği heyetin Batman heyeti olduğunu aktaran sayın bakanımız, Batman'a da geleceğini söyledi. Yine Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdü…

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=