Lütfen bekleyin..



Petrol İş’in emeklilik yaşı çabası sonuç verdi

14 Haziran 2023, 17:28 - Okunma: 316

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) çalışan personellerin emeklilikleri ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Petrol-İş Batman Şubesi ile ve TPAO arasında yapılan sözleşmede personellerin emeklilik yaşı 55’ten 58’e çıktı. Emeklilikte yaş sınırının artmasıyla TPAO çalışanları tarafından sevinçle karşılandı. TPAO’nun çeşitli kademelerinde çalışan personellerin gündeminde

uzun süredir yer alan emeklik yaşının artışı konusu çözüme kavuştu. Petrol-İş Batman Şubesi’nin yoğun girişimleri sonucu TPAO ile yeni emeklilik yaşı sözleşme protokolü imzalandı. Yapılan sözleşme protokolü ile TPAO personellerin emeklilik yaşı 55’ten 58’e yükseldi.  Emeklilikte yaş sınırının artmasıyla TPAO çalışanları tarafından sevinçle karşılandı. 
Emeklilik yaşının yükseltilmesi için Petrol İş sendikası Şube Başkanı Veysel Kartal uzun dönemdir yoğun bir çaba içindeydi. Başkan Kartal alınan kararı memnuniyetle karşılarken, TPAO’ya yapılacak olan 125 işçi personelinin de devamını beklediklerini söyledi. Kartal emeklilik yaşının artmasıyla TPAO’nun kalifiye elemanların devam etmesiyle üretim ve hizmet kalitesininde artacağını vurguladı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=