Lütfen bekleyin..



İş adamı Öndaş katkı sundu, aşevi açıldı

13 Haziran 2023, 14:48 - Okunma: 490

Batman Belediyesi ile Batman’ın hayırsever İş adamı Hüseyin Öndaş ve ailesinin katkılarıyla tamamlanan aşevi Beşiri’de hizmete açıldı, Beşiri’de ihtiyaç sahibi ailelere, yaşlı, engelli ve yalnız yaşayan vatandaşlara sıcak yemek hizmeti sunmak için Batman Belediyesinin ve Beşirili hayırsever İş adamı Hüseyin Öndaş’ın desteği ile hizmet vermeye başlayan Aşevinin açılışına Vali Ekrem Canalp,

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Kaymakam Mahmut Şener, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Hüdapar il başkanı Davut Şahin, Öndaş ailesi adına Hüseyin Öndaş, Mustafa Balaban,ilçe müdürleri, siyasi parti temsilcileri katıldı. Aşevinin açılışında katkısı olan İş Adamı Öndaş Beşiri YİBO yemekhanesinde tüm tadilat, mutfak, boya ve diğer çalışmaları yaparak Aşevini hazır hale getirdi. Aşevinde yemek dağıtımını Sosyal yardımlaşma yapacak. Vali Canalp katkılarından dolayı İş adamı Hüseyin Öndaş’a teşekkür belgesi takdim etti. 

BEŞİRİ’DE İHTİYAÇ SAHİPLERİ YARARLANACAK

Aşevinin açılışında konuşan Vali Canalp aşevi hizmetinin tarihimizde yeri olduğunu ve bugünün anlamıyla sosyal devlet ilkesinin somut bir göstergesi olduğunu ifade ederek aşevinin Beşirililere hayırlı olması temennisinde bulundu. İlçe merkezi, İkiköprü Beldesi ve 6 köydeki ihtiyaç sahibi ailelere hizmet veren aşevinde, haftada altı gün 1 öğün sıcak yemek hizmeti sunulmaktadır. Bu proje kapsamında zaman içerisinde diğer köylerden ve yapılan incelemelerde gelecek talep, tespitlere göre hizmet sunulan köy ve kişi sayısının artacağı planlanmaktadır.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=