Lütfen bekleyin..



Şehrin asayışı emin ellerde, Hırsızlık zanlılarına tutuklama

13 Haziran 2023, 14:43 - Okunma: 318

Batman’da çeşitli tarihlerde yaşanılan hırsızlık olaylarına karşı harekete gecen polis, hırsızlık zanlısı olan 9 kişiyi yakaladı. Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve ekibinin gayretli çalışmasıyla yakalanan 9 hırsızdan 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderilirken 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 1 hırsızlık şüphelisi ise adli makamlara sevk edildi.

 Kentte uyuşturucu tacirlerine yönelikte çalışma yoğun şekilde devam ederek 9 kişi tutuklanmıştı.

RUHSATSIZ TABANCA İLE YAKALANDI

Batman Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, kentte meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili yürüttüğü çalışmalarda 23.05.2023 günü Gap Mahallesinde bulunan bir ikamette meydana gelen 1 adet Cep Telefonu ve 1 Adet Laptop Bilgisayar çalınması olayı ile ilgili geniş kapsamlı kamera görüntüleri araştırması yaptı. Kamera kayıtlarında T.Ü. ve Ö.Ç.  çalınan malzemeler ve 1 adet ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalandı.  T.Ü. ve Ö.Ç. sevk edildikleri mahkemece tutuklanarakcezaevine teslim edildi. 

CEP TELEFONU HIRSIZLARI TUTUKLANDI 
Bir başka hırsızlık olayı da Bahçelievler Mahallesinde bulunan bir ikamette meydana geldi. İkamette cep telefonu çalınması olayı ile ilgili yapılan araştırmalar neticesi olaya karıştığı tespit edilen T.Ü. polis tarafından yakalandı.  T.Ü. sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yine Bahçelievler Mahallesinde bulunan bir başka ikamette cep telefonu hırsızlığı yapan  S.A. sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 

ÇALDIĞI MALZEMELERİ SATARKEN YAKALANDI 

Hilal Mahallesinde bulunan bir işyerinden 3 adet laptop bilgisayar ve 1 adet elektrogitar çalınması olayı ile ilgili polisin kamera görüntüleri incelemesi neticesinde olaya karıştığı tespit edilen D.Ö. ve P.Ç.  çaldıkları malzemeleri satmaya çalıştığı esnada yakalandı. Mahkemeye sevk edilen D.Ö. ve P.Ç. isimli şahıslardan P.Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken D.Ö. ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 

KADIN ÇANTASI HIRSIZI TUTUKLANDI 

Hürriyet Mahallesinde park halinde bulunan otodan kadın çantası ve kredi kartlarının çalınması olayı ile ilgili polisin yaptığı geniş kapsamlı çalışmalarda olayı gerçekleştirdiği tespit edilen Y.O.  aynı gün malzemelerle birlikte suçüstü yakalandı.  Y.O.  adli mercilere sevk edildi. 

PARK HIRSIZI TUTUKLANDI 

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce Petrolkent Mahallesi 16 Mayıs Ortaokulu yanında bulunan parkta meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlattı. Polis ekipleri tarafından yapılan devriye çalışmalarında M.K. isimli şahıs aynı gün parktan çalınan malzemeler ile birlikte yakalandı.  Ele geçirilen aydınlatma direkleri ve elektrik kabloları Batman Belediyesi görevlilerine teslim edilerek şüpheli M.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=